Sæsonleasing

Sæsonleasing

På mange områder minder sæsonleasing om flexleasing. Ved sæsonleasing betales der af på registreringsafgiften månedligt ligesom ved flexleasing. Men sæsonleasingen udmærker sig ved at fokusere på leasing af sæsonbetonede biler som cabriolet, sportsvogne og diverse firehjulstrækkere samtidig med, at de samlede omkostninger er lavere i hele leasingperioden.

 

Hos Formula Auto har du mulighed for at sæsonlease din næste luksusbil. Du betaler kun registreringsafgift på bilen i den givne periode om året, hvor du bruger den - eksempelvis i sommer- eller vinterperioden. Derfor skiller sæsonleasing sig ud fra flexleasing, og derfor er denne ordning blevet meget populær.    

 

Fordele ved sæsonleasing  

Sæsonleasing er rigtig fordelagtigt for dig, som bl.a. vil køre i sæsonbetonede biler i en afgrænset periode om året. Du bestemmer nemlig helt selv i hvor lang tid, perioden skal vare. Så hvis din drømmebil om sommeren eksempelvis er en åben Maserati CranGambrio Sport eller en Ferrari 458 Spider DCT cabriolet, så kan du bl.a. sæsonlease disse hos Formula Leasing.

 

Du kan eksempelvis skræddersy din leasingperiode til kun at vare fra april til september, og således kan du undgå at skulle betale af på registreringsafgiften i vinterhalvåret, hvor du alligevel ikke kan køre rundt i den åbne sportsvogn. Ved sådan et eksempel er der et halvt års aktive måneder, hvor bilen er indregistreret, og et halvt års passive måneder, hvor du ikke skal betale af på registreringsafgiften. Selve betalingen vil stadigvæk foregå over 12 måneder, men den samlede månedlige ydelse vil være væsentligt lavere samtidig med, at omkostningerne til forsikring og grøn afgift også vil være lavere. De samlede afskrivninger er altså på et helt andet niveau, da der kun afskrives på bilen handelspris - og det er eksklusiv den danske registreringsafgift.

  

Udnyt fleksibiliteten ved sæsonleasing

Med sæsonleasing får du den ultimative frihed til selv at bestemme leasingperioden samtidig med, at de samlede afskrivninger bliver lavere end ved almindelig leasing. Når de aktive måneder på din sæsonleasing er ovre bliver pladerne midlertid pillet af den bil, du har sæsonleaset. I den periode kan du vælge mellem at opbevare bilen hos dig selv, eller få den opbevaret her hos Formula Auto i de passive måneder. Sæsonleasing henvender sig både til private, til erhverv eller som splitleasingaftale.

 

Hos Formula Leasing finder du et bredt udvalg af forskellige luksusbiler. Vi er både bilforhandler og finansieringspartner i ét og samme hus, og derfor er det både simpelt og hurtigt at sæsonlease din næste luksusbil hos os. Du kan sæsonlease luksusbiler som: Ferrari, Porsche, Audi, BMW, Maserati, Mercedes, Range Rover Sport osv. hos os. Vi har igennem årene opbygget et stort netværk af samarbejdspartnere rundt omkring i Europa, hvorfor du finder et spændende og bredt udvalg af forskellige luksusbiler.

Hos Formula Leasing har vi også et godt, indgående samarbejde med SKAT. De har bl.a. gennemgået alle vores leasingaftaler uden én eneste anmærkning. Tag kontakt til os allerede i dag og hør om dine muligheder.