Formula Leasing

Formula Leasing er blandt Danmarks førende udbydere af finansielle produkter til biler. Selskabets medarbejdere har mange års erfaring med finansiering af eksklusive biler og er hele tiden opdateret med de nyeste finansieringsformer på markedet.

Vores speciale er flexleasing til både private og virksomheder samt Del-leasing, hvor driftsomkostningerne deles imellem medarbejder og arbejdsgiver, hvorved firmabilsbeskatningen undgås.

Formula Leasing er en del af Formula-gruppen, som har importeret og forhandlet Maserati og Ferrari siden 1987.

Bilhandel og finansiering i samme hus

Ved at benytte Formula Leasing som finansieringspartner behøver du som kunde udelukkende at kommunikere med "et hus", idet vi hurtigt og gnidningsfrit kan klare alle aspekter lige fra selve indkøbet af bilen, til bilen er indregistreret og leveret til dig.

Vi håndterer alle bilmærker og importerer biler fra primært Tyskland på daglig basis.

Kontakt vores salgsafdeling allerede i dag for en uforpligtende dialog, om hvordan vi kan medvirke til at realisere dine ønsker.

En del af en stærk organisation

Når der er tale om finansielle produkter, er der en række formaliteter og procedurer, der skal overholdes nøje. Det er derfor en fordel, at Formula Leasing er en del af en større gruppe, hvor der dels er det fornødne kapitalberedskab tilstede samt mulighed for at søge ekspertrådgivning både i forbindelse med produktudviklingen og de løbende forretningsgange.

Tillige har Formula Leasing et tæt samarbejde med SKAT, som har gennemgået og godkendt vores leasingaftaler, der desuden er udfærdiget i samarbejde med LETT Advokatfirma samt EY.

Formula Leasing AS - Lundtoftegårdsvej 10 - 2800 Lyngby - Tlf. 7023 0901