Velkommen til Formula: Andreas Randrup

Den 19. februar 2021

Fortæl os lidt om dig selv...

"Min far har altid været i branchen, så jeg startede min karriere fra barnsben, med en hed interesse for biler. Da han var salgschef for Porsche i KBH, deltog jeg bl.a. på track-events i Sverige og kom ofte i forretningen af ren interesse. Jeg glemmer aldrig min første tur bag rattet i en Porsche. Det var på Knutstorp få dage efter jeg fik mit kørekort. Det var en stor oplevelse!

Da jeg senere ville læse økonomi på Handelshøjskolen i Århus, blev jeg fast studentermedhjælper hos Porsche i Århus, og deltog fast ved events som trackdays og Porsche World Roadshow m.m.

Efter min bachelor gik det stærkt, jeg fortsatte hos Porsche København hvor jeg bla gennemførte Porsches Officielle Sælgercertificering. Efter samlet 3 år hos Porsche, gik turen videre til BMW Jan Nygaard, med ansvar for Flexleasing.

Mit job hos BMW var sideløbende med at jeg læste min kandidat i markedsføring.
Da den kom i hus, arbejdede jeg sidenhen fuldtid som Brand Manager med ansvaret for Flexleasing og brugte BMW’er. Så jeg vil sige at jeg kommer med en masse erfaring der bygger både på den praktiske del, suppleret med en solid teoretisk uddannelse."

Hvorfor Formula?

"Formula var det helt naturlige skridt for mig, efter jeg var kommet helt ind i kernen af Flexleasing. Tilmed savnede jeg en endnu større passion for bilerne- og for kunderne. Formula tilvejebringer begge dele til fulde, og jeg beundrer deres portefølje af både biler og kunder. Endvidere føler jeg at være havnet i en dynamisk virksomhed med god sans for deres medarbejdere og mulighed for udvikling, i den branche jeg brænder så meget for."

Hvad ser du frem til?

"Netop Formula's evne til at dele passionen med vores kunder, betyder meget for mig, og derfor ser jeg frem til mange timer med vores glade kunder, om det er på track, fabriksbesøg, vores fredagsbar eller andet, hvor vi kan dele begejstring og gode timer sammen, så er det hele noget jeg ser meget frem til."

En sidste ting... Drømmebilen?

"Porsche Carrera GT. Tilbage i 2004, 11 år gammel, oplevede jeg sådan en blive startet op inde hos MLA og siden da har den altid stået øverst på listen. Tidløst design, centermotor, V10 og manuelt gear… Den er helt unik!

Og skal vi bevæge os over i Ferrari, så er det uden tvivl Ferrari 288 GTO. You should know… 😊."

Andreas kan fanges på

📲 5355 5047
📩 ara@formulaauto.dk
Nyheder // Events