Race & Legends - Ferrari 488 Challenge

Lundtoftegårdsvej 10, 2800 Lyngby Den 07. februar 2019

 

I vores nye flotte domicil er der en helt særlig plads til racing, en næsten lige så stor plads som der er i vores hjerter. Lokalet hedder Race & Legends – og rummer særlige biler, særlige legender og en helt særlig stemning. Her mødes vi og snakker om vores passion, Ferrari og racerløb. Ligesom Enzo Ferrari byggede sin forretning op omkring race, har vi det samme i sinde. Derfor var der hurtigt en bred enighed om, at husets hjerte skulle være spækket med højoktan.

Fra du træder ind i rummet og til du forlader det igen, bliver du taget på en rejse igennem Formula Racing’s historie – vores eget racingteam. Lokalet emmer af historie. Man kan nærmest høre jublen i lakken på vores 458 Le Mans Racer tilbage fra 2016, hvor den bestod den ultimative test, 24 timer under maksimum pres.  

 

RACE & LEGENDS
 
NR.1 - Ferrari 488 Challenge

Bilen med nummer 60 er en Ferrari 488 Challenge, som kørte i Copa Shell klassen i 2017 – igennem en hel sæson besøgte den baner som: Monza, Hungaroring, Silverstone, Imola og Mugello (Finali Mondiali). En liste over nogle af verdens mest legendariske racerbaner.
Raceren med start nummer 60, har en fantastisk statistik. 15 starter og 11 podiumplaceringer. Godt gået. 

Mugello banen og Finali Mondiali blev et højdepunkt for raceren og Johnny Laursen. Teamchef for Formula Racing, Allan Jørgensen som også til daglig fungerer som Servicechef i Formula Automobile udtalte følgende i 2017:

”Det har været den vildeste weekend og den mest fantastiske afslutning på sæsonen! 2017 blev året, hvor vi skiftede fra European Le Mans Series til Ferrari Challenge, og vi har arbejdet hårdt for at skabe interesse omkring vores nye program.
Takket være et fantastisk crew og et hold dygtige kørere lykkedes det ikke bare at levere en masse flotte resultater, men også at vinde fem store mesterskaber. Det er så vildt, og vi er naturligvis ekstremt stolte. Et stort tillykke til alle vores kørere og vores nye mestre, men især en kæmpe ros til alle og én i pitgaragen, som virkelig har fortjent teammesterskabet"


Den euforiske tone stammer bl.a. fra at netop denne bil, nummer 60 vandt Verdensmesterskabet på Mugello i 2017, og dette er nu et stykke historie i vores Race & Legends.
Velkommen til vores racer, en Ferrari 488 Challenge fra 2017.

(Se videoen fra Finali Mondiali 2017 herover)

 

(Bilerne i Race & Legends er udstillet i en del af bygningen uden offentlig adgang)

Nyheder // Events