Nyheder // Events

Formula er flyttet:
8500 m2 i Lyngby

Lyngby Den 01. januar 2019

I den sydlige ende af Lundtoftegårdsvej i Lyngby har Formula Gruppen opført et nyt og moderne domicil.
Adressen er nu Lundtoftegårdsvej 10 - 2800 Lyngby. 
Domicilet rummer Formula Gruppens selskaber Formula Automobile, Formula Leasing, Formula Selected samt Formula Racing. Bygningen udføres med fokus på bæredygtighed som lavenergibebyggelser. Huset bliver bl.a. udstyret med solceller og grønt tag, ligesom der på grunden etableres regnvandsbede og beplantning med træer.


Formanden for Byplanudvalget Simon Pihl Sørensen siger: ”Det er en god kombination af udvikling som grunden og placeringen er skræddersyet til. Vi får både et verdensomspændende bilbrand/leasingselskab i superklassen til kommunen, og så får vi samtidig styrket vidensbyen med planerne om et kontorhus dedikeret til vidensvirksomheder. Samlet set opnår vi en stærk og langsigtet udvikling i området i tråd med vidensbyens mål.


”Direktør for Formula Automobile, Jesper Viskum Schak siger: ”Vi glæder os til at flytte til Lyngby-Taarbæk. Dynamikken i vidensbyen og de mange nye initiativer passer godt til virksomheden. Og så ser vi selvfølgelig også frem til et helt nyt eksklusivt domicil på en meget attraktiv adresse.”


Den 8500 m2 store bygning indeholder showroom, kontorer og en lækker grøn tagterrasse. Bilhuset bliver præget af åbne glasfacader, som henvender sig til forbipasserende med udstilling af biler.

Nyheder // Events