Sæsonleasing update

Den 23. marts 2018

sæsonleasing

Vi holder øje med SKAT

Det er efterhånden mere reglen end undtagelsen, at SKAT kommer med lovændringer for flexleasing. Hos Formula Leasing er vi meget opmærksomme på ethvert komma i disse regler, så vi kan rådgive dig optimalt om de muligheder det giver dig som leasingtager.

Hvis du benytter dig af sæsonleasing – altså hvor du kun har din bil indregistreret i nogle måneder af året – så læs med her, da SKAT har præciseret praksis for brug af sæsonleasing.

Ændringerne, kort fortalt

Den gode nyhed ved de nye regler er, at sæsonleasing fortsat er muligt. Fremover skal leasingen blot fordeles på to selvstændige leasingaftaler; én for kørselsperioden og én for stilstandsperioden.
Skulle sommeren blive kortere eller længere end forventet, så tilbyder vi samme fleksibilitet som altid. Med andre ord kan vi hos Formula Leasing stadig ændre kørselsperioden for dig - uden administrationsomkostninger.
Der er lidt mere administration ved et dobbelt kontraktsæt, men du kan hos Formula Leasing indgå aftalerne om stilstandsperiode og kørsel samtidig.
Den eneste ulempe ved det nye regelsæt er altså, at du fremover ikke vil kunne drage fordel af en gennemsnitlig ydelse hele året. I stedet skal der betales for den reelle højere udgift i kørselsperioden og den lavere udgift i stilstandsperioden.
De nye regler træder endeligt i kraft 1. juni, så helt indtil denne dato kan du indgå leasingaftaler med kombineret kørsel og stilstand i samme kontrakt – altså gennemsnitlig ydelse – som du kender det.

Spørg os!

I tilfælde af at du har et eller flere spørgsmål, som vi ikke har besvaret herover, skal du ikke tøve med med at tage fat i os på tlf. 7023 0901 eller email rbj@formulaauto.dk, så vil vi med glæde svare på alle spørgsmål omkring sæsonleasing og flexleasing.
Formula Leasing har været i branchen siden 2010, og har en unik specialist-viden om biler, marked, økonomi, regler, jura og afgifter. Det kommer dig som forbruger til gode, og vi er altid klar med branchens mest kompetente rådgivning omkring flexleasing, del-leasing og sæsonleasing til både private og erhverv.


Om os

Formula Leasing er markedsledende indenfor Flexleasing og Del-leasing af biler i luksus-segmentet. Selskabet er en del af den velkonsoliderede Benjamin Capital-gruppe, som blandt andet har importeret og forhandlet Maserati og Ferrari siden 1987
Se mere om os her på sitet og følg os på Facebook og LinkedIn for flere nyheder og updates om biler, tilbud, love og regler, events og meget mere.

Nyheder // Events