Ny afgiftslov gør flexleasing endnu mere interessant

Den 28. september 2017

flexleasing regler

Nye regler, nye muligheder

Midt i flere dommedagsforudsigelserne omkring leasing, vil vi her levere en positiv update omkring flexleasing. På trods af mediernes store fokus på stramning af leasingreglerne, så påvirker de forventede stramninger i den ny afgiftslov udelukkende operationel leasing af fabriksnye biler.

Med forbehold for indholdet i det konkrete lovforslag, som kommer på tirsdag, så påvirkes flexleasing kun i mindre grad af ændrede elementer i selve registreringsafgiftsberegningen.

Essensen er, at det lavere bundfradrag udlignes af den højere afgift på biler med middel til dårlig brændstoføkonomi, så i sidste ende forbliver priserne uændrede (plus/minus måske et par hundrede kroner).

Flere fordele ved flexleasing

Hele flexleasingkonceptet er bygget op omkring markedspriserne på brugte biler, og er derfor ikke følsomt overfor afgiftsændringer. For bilbrugere, der lægger vægt på stabilitet, forudsigelighed og fleksibilitet, er flexleasing derfor stadig den bedste løsning – i særdeleshed når ønskerne går i retning af premium, luksus og performance-biler.

Læg dertil det faktum at bilafgifterne er blevet ændret 3 gange indenfor de sidste 3 år, ja så er der i vores øjne ingen tvivl om hvad den bedste løsning er. Supplerende har vi siden sidste uges udmelding om afgiftsændring regnet alting grundigt igennem flere gange, og kan dermed fortsat sikre dig en rådgivning og løsning, der gør at du kan fokusere på køreglæde i stedet for prisbekymringer.


Spørg os!

I tilfælde af at du har et eller flere spørgsmål, som vi ikke har besvaret herover, skal du ikke tøve med med at tage fat i os på tlf. 7023 0901 eller email rbj@formulaauto.dk, så vil vi med glæde svare på alle spørgsmål omkring flexleasing.
Formula Leasing har været i branchen siden 2010, og har en unik specialist-viden om biler, marked, økonomi, regler, jura og afgifter. Det kommer dig som forbruger til gode, og vi er altid klar med branchens mest kompetente rådgivning omkring flexleasing, del-leasing og sæsonleasing til både private og erhverv.


Om os

Formula Leasing er markedsledende indenfor Flexleasing og Del-leasing af biler i luksus-segmentet. Selskabet er en del af den velkonsoliderede Benjamin Capital-gruppe, som blandt andet har importeret og forhandlet Maserati og Ferrari siden 1987
Se mere om os her på sitet og følg os på Facebook og LinkedIn for flere nyheder og updates om biler, tilbud, love og regler, events og meget mere.

Nyheder // Events