Fortsat tryghed omkring flexleasing

Den 13. oktober 2017

flexleasing skat

Vi giver dig essensen og overblikket

Siden vores sidste nyhedsbrev for et par uger siden, er der sket en hel del på afgiftlovgivnings-området. Vi vil gerne sørge for størst mulig klarhed omkring, hvad der sker på området, og ikke mindst hvad det betyder for dig som kunde.

Den overordnede konklusion er, at stramningerne i den nye lovgivning i vid udstrækning påvirker operationel leasing af fabriksnye biler - typisk kendt som privatleasing hos autoriserede mærkeforhandlere - i form af højere priser.

Fortsat tryghed omkring flexleasing

For flexleasing har de sidste 2 uger været lidt af en rutschetur, da lovforslaget, som blev fremlagt d. 3. oktober, indeholdt en markant stramning for finansiel leasing (flexleasing), men dette blev fornuftigvis trukket tilbage igår (læs artiklen i Finans her).

For forbrugerne betyder det, at flexleasing fungerer på helt samme måde og vilkår, som du kender det. Derfor kan disse kunder fortsat nyde godt af, at de ikke påvirkes af skiftende afgiftssatser, da flexleasing giver dig markedets højeste fleksibilitet.

Nu også operationel leasing

Vi har siden sommerferien arbejdet hårdt på et for os nyt forretningsområde, og det glæder os, at vi nu også kan tilbyde vores kunder operationel leasing af brugte biler.

Den store forskel på flexleasing og operationel leasing er, at du ved operationel leasing blot returnerer bilen når aftaleperioden er slut.

Baggrunden for dette tiltag er, at mange har efterspurgt en mere komplet løsning med endnu større bekvemmelighed og forudsigelighed, og det ønske vil vi naturligvis gerne imødekomme.

Som kunde er den primære fordel ved operationel leasing gennem Formula Leasing, at vi indestår for restværdien ved endt leasingperiode. Derved kender du dine bil-omkostninger på kroner og øre, da vi også tilbyder Formula Premium, som blandt andet sikrer dig ved mekanisk nedbrud.

Flere og nye fordele

Den fortsatte tryghed omkring flexleasing og de nye muligheder for operationel leasing af brugte biler, gør det nu endnu mere oplagt at vælge leasing af en lettere brugt bil frem for køb eller leasing af fabriksnye biler.

I tilfælde af at du har et eller flere spørgsmål, som vi ikke har besvaret herover, skal du ikke tøve med med at tage fat i os på tlf. 7023 0901 eller email rbj@formulaauto.dk, så vil vi med glæde svare på alle spørgsmål omkring flexleasing og finde den bedste løsning til dig.

Hvorfor Formula Leasing?

Formula Leasing har været i branchen siden 2010, og har en unik specialist-viden om biler, marked, økonomi, regler, jura og afgifter. Det kommer dig som forbruger til gode, og vi er altid klar med branchens mest kompetente rådgivning omkring flexleasing, del-leasing og sæsonleasing til både private og erhverv.

Om os

Formula Leasing er markedsledende indenfor Flexleasing og Del-leasing af biler i luksus-segmentet. Selskabet er en del af den velkonsoliderede Benjamin Capital-gruppe, som blandt andet har importeret og forhandlet Maserati og Ferrari siden 1987
Se mere om os her på sitet og følg os på Facebook og LinkedIn for flere nyheder og updates om biler, tilbud, love og regler, events og meget mere.

Nyheder // Events