Rolls Royce leasing

Rolls Royce leasing & flexleasing

Verdens bedste bil gennem mere end 100 år

Rolls-Royce har gennem tiden været det foretrukne køretøj for kongelige, adelige, sheiker, industrimagnater, virksomhedsejere, musikere og filmstjerner. En Rolls-Royce er og har derfor altid været det ypperste symbol på god smag, gennemført stil, stor succes og ultimativ velstand.

Hos Formula Leasing kan du via Rolls Royce leasing få drømmen om en af luksusmærkets sublime biler inden for rækkevidde.

En Rolls-Royce er en dyr bil, og egner sig derfor entydigt til leasing, og vores Rolls Royce leasing-løsninger giver dig høj tryghed og gennemsigtighed samtidig med stor tryghed og fleksibilitet.

 

Har vi ikke din ønskede bil på lager, så kan vi hurtigt få det via vores store netværk i hele verden. Vi går ikke på kompromis med at opfylde dit ønske.

 

Få markedets bedste Rolls Royce leasing-løsning hos Formula Leasing

Formula Leasing er den leasingudbyder i Danmark, der har lavet flest Rolls Royce leasing-aftaler, og vi er derfor de bedste til flexleasing, del-leasing og sæsonleasing af de fantastiske engelske luksusbiler fra Rolls-Royce.

Dertil har vi stor erfaring med de allerdyreste bilmærker, og det gør os i stand til at lave meget præcise vurderinger af bilernes markedsværdi og afskrivning.

Med 8 års erfaring i at få luksusbiler, specialbiler og eksklusive biler på gaden via flexleasing, er vi din oplagte leasing-partner når det gælder Rolls Royce leasing.

Vi ved at leasing af dyre biler, og i særdeleshed Rolls Royce leasing er en tillidssag, og vores leasingaftaler hører til markedets bedste og mest gennemskuelige. Vi sørger som udgangspunkt for at du gennem vores Rolls-Royce leasing kan koncentrere dig om at nyde bilen, da vi tager os af alt det praktiske og administrative.

 

RR-modeller og Rolls Royce leasing udbud

Fra 2010 begyndte Rolls-Royce’s modelprogram under BMW for alvor at udvikle sig, og de 4 nuværende modeller er alle eftertragtede luksusbiler at flexlease, del-lease eller potentielt sæsonlease via Rolls Royce leasing.

Den mest luksuriøse og nok også mest velkendte af de nyere modeller er den store Phantom. Den blev genfødt som den første model under BMW’s ejerskab i 2003, og er den 7. Phantom-model (den første kom i 1925). Phantom er blevet lavet i 4 forskellige versioner; Phantom, Phantom Extended Wheelbase, Phantom Drophead Coupé (cabriolet) og Phantom Coupé.

I 2017 blev 8. Generation af Phantom introduceret på udstillingen ”The great eight Phantoms Exhibit” og den sætter nye høje standarder for luksusbiler.

Alle moderne Rolls-Royce’s har en V12 biturbo motor, der, med et slagvolumen på 6,75 liter, fortsætter den linje, der blev lagt med L410-motoren i 50’erne.

I 2010 lancerede Rolls-Royce endnu en 4-dørs luksusbil i form af Ghost, der positioneret lige under Phantom. Den blev faceliftet i 2014 med bl.a. LED-lys og et opdateret interiør.

Den Rolls-Royce-model, der er suverænt mest populær på Rolls Royce leasing, er den smukke coupé Wraith, der med sine 623 hk er den mest kraftfulde Rolls-Royce til dato. Wraith er en coupé-version af Ghost og model-navnet blev brugt første gang af Rolls-Royce i 1938.

Den åbne udgave af Wraith blev introduceret i 2014 med modelnavnet Dawn, og er en af de smukkeste 4-personers cabriolet’er, der finders på markedet i dag. En Rolls-Royce Dawn er, ligesom Wraith, meget populær på Rolls Royce leasing, og især på sæsonleasing.

I løbet af 2018 forventes det at Rolls-Royce præsenterer deres luksus-SUV Cullinan, der angiveligt vil være markedsleder i relation til luksuriøs kørsel i en SUV. Med den hastigt voksende efterspørgsel omkring luksus-SUV’er, forventes det at Cullinan bliver et stort hit på Rolls Royce leasing.

 

Historien om Rolls-Royce

Rolls-Royce blev grundlagt i 1904 af Charles Stewart Rolls og Frederick Henry Royce, og de producerede fra starten både flymotorer og luksusbiler. Rolls-Royce fik hurtigt et ry for overlegen produktions-kvalitet og for at fremstille verdens bedste biler.

Indtil 1998 gennemlevede bilmærket en omtumlet økonomisk tilværelse gennem verdenskrige, kriser, forskelligt ejerskab etc., men har alligevel skabt tidløse modeller som Silver Ghost og Phantom.

I 1998 overtog BMW ejerskab og fuld styring af Rolls-Royce, der siden 2003 har produceret biler på en ny og moderne fabrik i Goodwood, England, startende med 7. generation af Phantom.