Range Rover leasing

Range Rover leasing & flexleasing

Den ultimative SUV til den rigtige pris

Udlev drømmen sammen med Formula leasing. Lige nu kan du via Range Rover leasing få den rummelige SUV til en rigtig god pris.

Den store SUV har vundet over 70 forskellige globale priser, hvilket gør den til en af de mest populære biler på markedet.

Født til at være på vejen

Den adrætte, dynamiske og ekstraordinære Range Rover Sport er et solidt valg med en kraftfuld motor, som kan levere en topfart på op til 250 km/t.

Udover at Range Rover Sport kan tilgå selv det sværeste terræn, får du en SUV, med en enestående dynamik på vejen, samt et helt unik design, og størrelse, som du ikke finder i andre biler.

Designet til terræn

Range Rover Sport er designet og bygget til helt nye højder. Med smukke proportioner og rene linjer har det store muskelbundt, de helt rigtige forudsætninger for at køre i svært terræn.

Med State-of-the-art operativt system gør Range Roveren det muligt for føreren at indstille bilen til at holde og i roligt tempo i selv de mest vanskelige forhold.

Systemet holder sig til en fart mellem 2 km/t og 30 km/t. Denne teknologi skal gøre det muligt, at føreren kan have alt sit fokus på omgivelserne og mulige forhindringer, der måtte være. Når systemet er aktiveret kan farten justeres via +/-  fart integration i rattet.

 

Formula Leasing tager sig af:

- Forhandling med sælger
- Betaling
- Forsikring
- Hjemtransport
- Toldsyn
- Klargøring
- Indregistrering
- Levering


Nyd en fleksibel løsning med store besparelser - Flexlease din kommende Range rover hos Formula Leasing.

Læs mere om Flexleasing hos Formula Leasing her

 

 Range-rover-sport-udvalg

Har vi ikke din ønskede bil på lager, så kan vi hurtigt få det via vores store netværk i hele verden. Vi går ikke på kompromis med at opfylde dit ønske.