Porsche leasing

Porsche leasing & flexleasing

Få dig en smuk og ikonisk tysk sportsvogn

Forventer du perfektion, og har du ikke tænkt dig at gå på kompromis med køreoplevelsen?

Hos Formula Leasing har du mulighed for at udleve din drøm og opnå dine ønsker. Hos os kan du flexlease din kommende tyske sportsvogn. Porsche leasing giver dig mulighed for at spare mange penge samtidig med, at du kan være føreren af en fantastisk bil.

Er du til den populære Porsche 911, til Porsche Boxster, til Porsche Panamera eller en af de andre modeller, så kan vi hos Formula Leasing skaffe dig lige præcis den bil, du har i tankerne.

Vi finder, finansierer og forsikrer!

Du kan selv finde din drømmebil, eller lade os finde den for dig. Du oplyser, hvor mange penge du vil bruge, og vi klarer resten.

Porsche

Det tyske sportsvognsmærke, Porsche, blev grundlagt af Ferdinand Porsche i Stuttgart, og den første Porsche så dagens lys i 1948: Porsche 356.
Den hidtil mest populære Porsche er modellen 911. Denne moderne klassiker blev lanceret i 1963, og ingen af de senere modeller har kunne udkonkurrere den. De nyere modeller af 911’eren er dog markant anderledes end den oprindelige fra 1963.

Har vi ikke din ønskede bil på lager, så kan vi hurtigt få det via vores store netværk i hele verden. Vi går ikke på kompromis med at opfylde dit ønske.

Formula Leasing tager sig af:

- Forhandling med sælger
- Betaling
- Forsikring
- Hjemtransport
- Toldsyn
- Klargøring
- Indregistrering
- Levering


Nyd en fleksibel løsning med store besparelser - Få Porsche leasing hos Formula-Leasing.

Læs mere om Flexleasing hos Formula Leasing her

 

Porsche flexleasing hos formula-leasing