McLaren leasing

McLaren leasing & flexleasing

Rendyrkede superbiler med stærke rødder i racing

Med mange F1-sejre i bagagen, og en filosofi om at skabe de mest fantastiske køremaskiner til både bane og vej, er biler fra McLaren blevet ufattelig eftertragtede, og hos Formula Leasing kan du via McLaren leasing få drømmen om en af mærkets superbiler inden for rækkevidde.

Det racing-inspirerede niche-bilmærke har på kort tid opbygget et solidt ry som producent af teknologisk innovative, eksklusive og lynhurtige superbiler, der har vundet automobil-aficionadoers hjerter verden over.

Alle McLaren’s hører til i bilernes superliga, og derfor giver det god mening at vælge McLaren leasing i stedet for køb, da det giver reduceret afskrivning og værditab, samt stor fleksibilitet og tryghed.

Har vi ikke din ønskede bil på lager, så kan vi hurtigt få det via vores store netværk i hele verden. Vi går ikke på kompromis med at opfylde dit ønske.

Få den bedste McLaren leasing-løsning hos os

Når du skal vælge mellem udbydere af McLaren leasing, er det vigtigt at du hurtigt og nemt kan gennemskue både økonomi og vilkår. Dertil betyder det rigtig meget at leasingfirmaet har erfaring med de allerdyreste bilmærker, og på den måde kan lave den bedste vurdering af selve bilen, og ikke mindst markedsværdien og afskrivningen.

Hos Formula Leasing har vi siden 2010 sendt mange luksusbiler, eksklusive biler og specialbiler på gaden, og sikret køreglæde og tryghed til flere hundrede tilfredse leasingkunder. De McLaren leasing-aftaler vi har lavet, er ofte som 12 måneders flexleasing, men også som del-leasing og splitleasing.

McLaren’s er primært egnet til kørsel i temperaturer over frysepunktet, og vi laver derfor en hel del sæsonleasing-aftaler for netop dette mærke. Uanset hvad du ønsker, kan vi lave en McLaren leasing-aftale, der passer til dine ønsker og behov, og vores mangeårige erfaring med leasing og flexleasing af biler fra øverste hylde, sikrer dig markedets bedste løsning.

 

McLaren-modeller og McLaren leasing popularitet

Mærkets første model var den fænomenale F1, der med sin 600 hk V12-motor opnåede en topfart på 386 km/t i 1998, hvilket var en ny rekord. Denne officielle rekord beholdt F1 i mere end 20 år, og den har stadig titlen som verdens hurtigste produktionsbil med sugemotor.

Den anden model fra McLaren, var den smukke 12C, der blev produceret fra 2011-2014 som både Coupe og Spider. Den havde en 3,8 liters biturbo V8 med 600 hk.

Efter 12C kom 650 og 675, der tilhører McLaren’s Super Series. 650 og den lidt hurtigere 675 blev rigtig godt modtaget i markedet, men begge modeller er også utrolig populære på McLaren leasing. Ligesom 12C findes de som både Coupe og Spider, samt i forskellige specialversioner.

I McLaren’s Sports Series findes modellerne 540 og 570, der er mærkets ”entry level” modeller, men som stadig byder på masser af fart og køreglæde.

Den nyeste model i Super Series er den guddommeligt smukke 720, der blev introduceret i 2017. Den har et karrosseri i 100% carbon, og dens 4-liters biturbo V8 producerer 720 hk – nok til en topfart på 344 km/t.

De mest fantastiske McLaren’s tilhører Ultimate series, og den første model bærer navnet P1. Den blev introduceret i 2013 og med en samlet effekt fra hhv. benzin og elmotoren på 919 hk klarer den spurten fra 0-100 km/t på kun 2,8 sekunder og har en elektronisk begrænset topfart på 349 km/t.

På Geneve Motor Show 2018 præsenterede McLaren deres nyeste Ultimate Series model: Senna, der giver den mest ekstreme køreoplevelse nogensinde. Den næste bil i Ultimate Series bliver en værdig arvtager til den ikoniske F1, og får bl.a. central førerposition og en topfart på 391 km/t. Foreløbigt har den kun det interne kodenavn BP23.

 

Historien om McLaren

McLaren Automotive blev grundlagt af Ron Dennis i 1985. Navnet stammer fra den new zealandske racerkører Bruce McLaren, der etablerede sit eget racing team i 1963, men desværre døde i en trafikulykke i 1970.

I 1999 samarbejdede McLaren og Mercedes-Benz om design, udvikling og produktion af superbilen Mercedes-Benz SLR McLaren, der blev produceret i små 10 år i forskellige specialversioner.

Ron Dennis ejede og ledte virksomheden frem til 2017, hvor den blev overtaget helt og fuldt af McLaren Technology Group.