Lamborghini leasing

Lamborghini leasing & flexleasing

Den vilde tyr fra Sant’Agata

Lamborghini er, og har altid været, en af de mest ekstreme italienske sportsvogne på markedet. Bilernes markante design og udprægede brug af V12-motorer har givet dem en velfortjent plads i mange bilentusiasters hjerter.

Det ikoniske italienske bilmærke har gennem mere end 50 år tiltrukket entusiaster, fartdjævle, samlere, milliardærer,  stjerner og mange andre, og Lamborghini’s nuværende modeller forener mærkets begivenhedsrige historie med hypermoderne teknologi og endnu forfinet design.

Hos Formula Leasing kan du via Lamborghini leasing og flexleasing få drømmen om en af det potente italienske bilmærkes superbiler inden for rækkevidde. Med mærkets medlemskab af de hurtige og eksklusive bilers klub, er det oplagt at vælge Lamborghini leasing (flexleasing) i stedet for køb, da den økonomiske risiko reduceres markant, og samtidig giver dig som leasingtager den højeste fleksibilitet.

Har vi ikke din ønskede bil på lager, så kan vi hurtigt få det via vores store netværk i hele verden. Vi går ikke på kompromis med at opfylde dit ønske.

 

Du får den bedste Lamborghini leasing-løsning her

Det er nemt at snuble af ren begejstring, når går på udkig efter en Lamborghini leasing-bil, men det betaler sig i høj grad at være opmærksom i valget af leasingudbyder. Mange lader sig tiltrække af en flot bil med en lav månedlig ydelse, men det er også vigtigt at kunne gennemskue de andre økonomiske nøgletal, hvis du skal undgå ubehagelige overraskelser i eller efter leasingperioden.

Formula Leasing har stor erfaring med markedets allerdyreste bilmærker, og vi kan derfor lave den bedste vurdering af enhver Lamborghini, herunder især markedsværdien og afskrivningen.

Vores erfaring er et resultat af 8 år i leasing-branchen, hvor vi har lavet leasingaftaler på mange luksusbiler, specialbiler og eksklusive biler. De Lamborghini leasing aftaler vi har lavet, er ofte som 12 måneders flexleasing, men da en Lamborghini ikke er en oplagt vinterbil, laver vi også den del sæsonleasing-aftaler på dem.

Kort fortalt kan vi via Lamborghini leasing sikre at du får 100% fokus på køreglæde, da vi tager os af alt det ”kedelige” for dig.

 

Lamborghini-modeller og Lamborghini leasing popularitet

Historisk set er Lamborghini kendt for ikoner som Miura, Countach, LM002 og Diablo, men det er modellerne fra starten af dette årtusinde, dvs. under Audi’s ejerskab, der er relevante og eftertragtede i relation til Lamborghini leasing.

Murcielago (2001-2010) var efterfølgeren til Countach og Diablo, og fortsatte den V12-tradition, Lamborghini næsten ubrudt havde fastholdt siden mærkets første bil, 350 GT, i 1964. I Lamborghini leasing-regi ses primært kun diverse specialmodeller af Murcielago.

Den suverænt mest populære Lamborghini leasing-bil er den 10-cylindrede Gallardo, der begyndte sit 10-årige model-liv i 2003. Gallardo er Lamborghini’s bedst sælgende model nogensinde, og kom i et utal af specialversioner til både gade og motorsports-brug.

Den nuværende topmodel hedder Aventador, og kom på markedet i 2011. Alene grundet Aventador’s status som Lamborghini’s topmodel, gør den ekstra eftertragtet for dem, der ønsker det ypperste fra den italienske superbil-producent.

I 2014 blev Huracán introduceret som arvtager til den succesfulde Gallardo, og blev samme år udnævnt til ”The Supercar of the Year 2014”. Huracan fås i forskellige udgaver; Coupé og Spyder, AWD og RWD samt i en del specialudgaver, hvor især Performante er populær.

Lamborghini’s 2. SUV, Urus, kom på markedet i 2018, og bliver af Lamborghini kaldt for en SSUV (Super Sport Utility Vehicle), men henvisning til dens sportslige køre-egenskaber + det faktum at den er verdens hurtigste SUV med en topfart på 305 km/t (2018, red.). Med den store efterspørgsel på eksklusive SUV’er, er vi helt sikre på at Urus bliver et kæmpe Lamborghini leasing-hit.

 

Historien om Lamborghini

Ferruccio Lamborghini, der havde tjent mange penge på fremstilling af traktorer siden 1948, etablerede i 1963 Lamborghini Automobili S.p.A. med det formål at gå i direkte konkurrence med Ferrari.

Mærkets 3. model, Miura, blev en kæmpe succes, og betragtes stadig som en af verdens smukkeste sportsvogne.

Lamborghini blev hårdt ramt af energikrisen i 70’erne, og gennem de efterfølgende ca. 25 år var virksomheden ejet af 6 forskellige personer/virksomheder med varierende resultater…

Den store redning kom i 1999, hvor Volkswagen Group overtog ejerskabet, og placerede mærket under Audi-divisionen.