Aston Martin leasing

Aston Martin leasing & flexleasing

Håndbygget engelske Gran Tourer’s og sportsvogne

En Aston Martin er en af de mest ærke-britiske bilmærker du kan finde. Mærket er både udnævnt som et engelsk kultur-ikon og er sandelig også kongelig hofleverandør af biler til Prins Charles (siden 1982). Med Aston Martin leasing kan vi hos Formula Leasing sikre dig en plads bag rattet af en af mærkets fantastiske modeller, og det uden at du skal bekymre dig om ting som høj afskrivning og lille fleksibilitet.

Nye og nyere Aston Martin’s er mere end almindeligt dyre biler, og derfor giver det god mening at vælge Aston Martin leasing i stedet for traditionelt køb, da det giver reduceret afskrivning og værditab, samt stor tryghed.

Har vi ikke din ønskede bil på lager, så kan vi hurtigt få det via vores store netværk i hele verden. Vi går ikke på kompromis med at opfylde dit ønske.

 

Få den bedste Aston Martin leasing-løsning hos os

Når du har erkendt dit behov for (eller drøm om :-) en Aston Martin, skal du vælge mellem markedets udbydere af Aston Martin leasing, hvilket ikke altid er lige nemt.

Hos Formula Leasing sætter vi en ære i at lave enkle og letforståelige leasingaftaler. Det gør at du nemt og hurtigt kan gennemskue priserne og processen, og dermed frigive mere tid og energi til at vælge den rigtige Aston Martin model. Vi har tilmed stor erfaring med de allerdyreste bilmærker, og kan på den måde hjælpe dig med at lave den bedste vurdering af bilens markedsværdi og afskrivning.

Siden 2010 har vi sendt mange luksusbiler, specialbiler og eksklusive biler på gaden, og sikret tryghed og køreglæde til omkring 1000 tilfredse kunder. De Aston Martin leasing-aftaler vi har lavet, er ofte som 12 måneders flexleasing, men vi har også sendt en del Aston Martin’s ud på vejene på del-leasing, privatleasing og sæsonleasing.

Vores mangeårige erfaring med leasing og flexleasing af biler i premium og luksus-segmentet, sikrer dig markedets bedste Aston Martin leasing-løsning, og vi står altid klar til at rådgive dig om hvilken leasingtype, der passer bedst til dine behov og drømme.

 

Aston Martin-modeller og Aston Martin leasing popularitet

Aston Martin’s nuværende modeller, dvs. fra omkring 2005 og frem, er de mest oplagte modeller at få gennem Aston Martin leasing.

Den dynamiske Vantage, der fås med V8 og V12-motor, samt som Coupé eller Roadster, er en af de mest leasede Aston Martin modeller i Danmark. Modellen er gennem sine 12 år på markedet, kommet i en hel del specialversioner, fx N400/420/430, GT, GT8, GT12, S og Zagato, og vi kan hjælpe med at lave Aston Martin leasing-aftaler på dem alle. Vantage blev introduceret i 2005, og den helt nye version kommer i 2018

En anden populær model at lave Aston Martin leasing på, er den smukke 4-dørs Rapide og Rapide S. En Rapide er en helt unik kloning af en limousine og en sportsvogn, og dens V12-motor har en formidabel lyd.

Vanquish, DB9 og DBS hører til super grand tourer-klassen, og udstråler stil og klasse som få andre biler.

Ligesom Vantage, var også DB9 hele 12 år på markedet, før den i 2016 blev erstattet med DB11, der er den første Aston Martin med mærkets helt nye designsprog. DB11 fås med V8 eller V12-motor, begge med 2 turboer og 510/608 hk.

Aston Martin har også lavet en del spændende specialbiler og som fx One-77, Vulcan, Valkyrie og Lagonda Taraf.

 

 

Historien om Aston Martin

Aston Martin blev grundlagt i 1913 af Lionel Martin og Robert Bamford. Navnet Aston Martin er en sammentrækning af Lionel’s efternavn + navnet på den racerbane, hvor Lionel Martin ofte kørte racerløb (Aston Hill).

I 1947 overtog David Brown virksomheden, og hans initialer er fortsat at finde i bilernes modelbetegnelse. I David Brown’s tid blev bl.a. den ikoniske DB5 skabt, og den model startede Aston Martin’s succesfulde samarbejde med James Bond.

Fra midten af 70’erne til starten af 90’erne havde virksomheden vekslende ejerskab, bl.a. Willson, Sprague & Curtis og Gauntlett, og i 1992 overtog Ford Motor Company aktiemajoriteten.

En investeringsgruppe købte virksomheden i 2007, og den blev solgt videre til en anden investeringsgruppe i 2012, der i 2014 indsatte Andy Palmer som CEO. Det er Andy Palmer, der står bag Aston Martin’s nuværende succes, herunder bl.a. teknologisamarbejdet med Mercedes-AMG.