Track & Test 2 - Ring Knutstorp // 18. august

Vi gentager succesen

En af de mest interessante racerbaner i nærheden af Danmark er uden tvivl Ring Knutstorp i Sverige. Det tager ikke mere end en time at køre dertil fra København, og oplevelsen er helt klart køreturen værd.

Ring Knutstorp er perfekt til at lære din bil at kende, og den fine langside samt det kuperede terræn gør, at du kan udfordre dit køretøj på mange forskellige måder. En af de mere legendariske sektioner på banen kaldes ”Tændstiften”, og du kan godt klappe dig selv på skulderen, når du har lært at mestre det stykke drilske asfalt.

Formula stiller med forplejning, instruktører og teknisk service. På Knutstorp medbringer Formula også en stribe køretøjer fra vores showroom, som står klar til fri afbenyttelse på banen. Hvis du gerne vil have dit køretøj transporteret til banen på en trailer, kan Formula selvfølgelig være behjælpelig med det. Husk at køretøjer af alle mærker er velkomne.

Sted:

AB Motorbanan Ring Knutstorp, Knutstorp, 26876 Kågeröd, Sverige

Dato:

18. august

Pris: 3.999 kr. (Ledsager inkl. børn fra +10 år: 999 kr.)
Særligt: Alle mærker af køretøjer er velkomne. Formula kan transportere dit køretøj i åben trailer til og fra eventet mod en merpris på 2.999 kr. Husk at du selv skal tegne transportforsikring
Events