Corso Pilota Sport // April - November

Kørekurset fra øverste hylde

Har du brug for at komme på det ultimative kørekursus, er der ingen vej udenom Corso Pilota Ferrari, som er en betegnelse, der dækker over en stribe kørekurser i flere forskellige niveauer: Sportivo, Avanzato, Evoluzione, Challenge og Limited Edition.

Du starter med grundkurset kaldet Corso Sportivo, og herfra kravler du op gennem de forskellige niveauer. Der bliver taget udgangspunkt i den enkelte chauffør og personens evner bag et rat, så du får så meget udvikling som muligt fra teamets erfarne instruktører. Som eksempel får du over et 2-dages Sportivo-kursus udviklet dine evner indenfor både powerslides, manøvrebane, glatbane og hurtige omgange efter en pacecar i front.

Programmet for hvert kursus er dog forskelligt. En af de fine detaljer ved lige netop Corso Pilota-kurserne er, at nogle af kurserne foregår på Ferrari’s officielle testbane i Maranello kaldet Fiorano.
Det er på denne bane, at alle nye Ferrari’er udvikles, og når en ny Ferrari produceres, forlader den ikke byen, før den har snuppet et par runder på testbanen.

Sted:

Varano de' Melegari Circuit
&
Fiorano Circuit

Dato:

Varano
21. juli
15. september
4. december

Fiorano
26. september
24. oktober
29. oktober
2. november
17. november
30. november
12. december

Pris:

 

EUR 8.500
Inklusiv:
- 2 dage på bane
- 2 middage
- 2 overnatninger
- Frokost og shuttle service
- En personaliseret gave

 

 

Kontakt Dillan Skøtt Muheddin for tilmelding via dsm@formulaauto.dk

Events