Corso Pilota Sport // April - November

Fiorano - Maranello, Italien

Kørekurset fra øverste hylde

Har du brug for at komme på det ultimative kørekursus, er der ingen vej udenom Corso Pilota Ferrari, som er en betegnelse, der dækker over en stribe kørekurser i flere forskellige niveauer: Sportivo, Avanzato, Evoluzione, Challenge og Limited Edition.

Du starter med grundkurset kaldet Corso Sportivo, og herfra kravler du op gennem de forskellige niveauer. Der bliver taget udgangspunkt i den enkelte chauffør og personens evner bag et rat, så du får så meget udvikling som muligt fra teamets erfarne instruktører. Som eksempel får du over et 2-dages Sportivo-kursus udviklet dine evner indenfor både powerslides, manøvrebane, glatbane og hurtige omgange efter en pacecar i front.

Programmet for hvert kursus er dog forskelligt. En af de fine detaljer ved lige netop Corso Pilota-kurserne er, at de foregår på Ferrari’s officielle testbane i Maranello kaldet Fiorano.
Det er på denne bane, at alle nye Ferrari’er udvikles, og når en ny Ferrari produceres, forlader den ikke byen, før den har snuppet et par runder på testbanen.

Sted:

Maranello, Italien

Dato:

April-November

Pris:

Kommer snarest.

 

Kontakt Dillan Skøtt Muheddin for tilmelding via dsm@formulaauto.dk

Events