Når verdens mest anerkendte motorsportsmærke skal fejre sæsonen, er alle sejl sat til. Finali Mondiale løber over tre dage i november og er stedet, hvor årets nyheder evalueres og F1-sæsonens resultater gennemgås. Formula Racing går igen ind i sæsonen som forsvarende verdensmestre i Challenge-serien, og vi satser stort på igen at fylde en hel del under årets verdensfinale. I år afholdes Ferrari Finali Mondiali på The Yas Marina Circuit i Abu Dhabi – lige ved siden af Ferrari World.  

Du er hermed inviteret som vores gæst til en helt særlig fest, som kun et brand som Ferrari kan gøre det. Vi skal køre finalen i Ferrari Challenge og Formula Racing skal bevise, om vi kan slutte sæsonen af som verdensmestre endnu engang. Intet pres. Som vores gæst kommer du naturligt helt tæt på verdens største team i Ferrari Challenge, som intet mindre og helt ydmygt er vores helt eget husteam.

F1-racerne giver potent opvisning på Yas Marina Circuit og Ferraris F1 Clienti og XX-program viser, hvad de rent faktisk er lavet af. Det hele emmer af stemning, passion, race og god energi.    

Glæd dig til gastronomi af kulinariske dimensioner, hvor gæsterne er en særdeles god blanding af indflydelsesrige folk, topkørere, de bedste teknikere og vigtige kunder, der alle er her for at nyde selskabet. Kort sagt giver Finali Mondiali et vildt indblik i, hvorfor Ferrari ikke er et bilmærke som nogen andre. Finali Mondiali beviser helt tydeligt, hvor mange mennesker, der har stærke følelser involveret i det italienske bilikon.   

Vi sørger for hotel (3 overnatninger), VIP-pass med adgang til paddock, pit og tribuner, fuld forplejning, transferservice og ikke mindst Ferrari VIP hospitality.    

EVENT Finali Mondiali 2020
STED Abu Dhabi (Yas Marina Circuit)
DATO 5.-8. november
PRIS

Dobbeltværelse - Trackside Deluxe m. udsigt til banen.
DKK 21.000 (Evt. ledsager DKK 11.000)

Dobbeltværelse - Suite King Size Bed
DKK 24.000 (Evt. ledsager DKK 11.000)

SÆRLIGT Oplev verdens største Ferrari-fest, med helt unik adgang til VIP.

 

Events