VALGFRI DESTINATION

Kom tæt på verdens mest legendariske racingserie. Helt tæt. Scuderia Ferraris F1 Club tager dig med derind, hvor du kan mærke varmen fra pitten, føle intensiteten og ikke mindst hilse på verdens bedste racerkørere fra team Prancing Horse, der i år igen består af duoen Vettel og Leclerc.   

Som Formel 1-fan kan du ikke give dig selv en større oplevelse end det her. Hvis du før har set Formel 1 fra tilskuerrækkerne ved du, at det får hårrene til at rejse sig. Herinde bliver hårene stående. Udsigten til banen fås ikke bedre, og som et lille afbræk kan du smutte hen forbi pitten og se det med bedste udsyn lige fra oven. Man tror det er løgn, når man på egen hold observerer, hvordan et pit-stop er planlagt og udført med kirurgisk præcision.   

Med ni pole positions sidste år lover forudsigelserne for Ferraris 2020 sæson godt. SF90-raceren viste helt enormt potentiale og mon ikke det tekniske team i år har skruet den endnu mere fuldent sammen.

Når du tager med FORMULA til Scuderia F1 Club, mangler der selvfølgelig ikke noget. Du får fri adgang til alle F1 Club faciliteterne, frokost og fri bar, ligesom din interesse og opbakning som støttende fan gengældes med taknemlighed fra Scuderia Ferrari i form af en daglig gave.  

Scuderia Ferrari F1 Club opererer fra Grand Prix’et starter om fredagen, og  til det slutter søndag eftermiddag, men interessen er forståelig nok stor fra hele verden - så husk at booke din plads i god tid.

F1 KALENDEREN

GP nr.  Dato  Land By/Bane
1 15. marts Australien Melbourne
2 22. marts Bahrain Sakhir
3 5. april Vietnam Hanoi
4 19. april Kina Shanghai
5 3. maj Holland Zandvoort
6 10. maj Spanien Barcelona
7 24. maj Monaco Monte Carlo
8 7. juni Azerbaijan Baku
9 14. juni Canada Montreal
10 28. juni Frankrig Le Castellet
11 5. juli Østrig Spielberg
12 19. juli England Silverstone
13 2. august Ungarn Budapest
14 30. august Belgien Spa-Francorchamps
15 6. september Italien Monza
16 20. september Singapore Singapore
17 27. september Rusland Sochi
18 11. oktober Japan Suzuka
19 25. oktober USA Austin
20 1. november Mexico Mexico City
21 15. november Brasilien Sao Paulo
22 29. novmeber Abu Dhabi Yas Island

       

Events