10. – 13. sep. - ASCARI DRIVING EXPERIENCE

Marbella, Spanien Den 10. september 2019


For 11. år i træk inviterer FORMULA til Ascari Driving Experience, 
der udover at være en eksklusiv mulighed for at køre Ascari-banens smukke sving i egen bil, er et sagnomspundet himmerige for de særligt indviede. Nogle ville gå så langt som at kalde Ascari Driving Experience for det forjættede land. I år giver vi VIP-arrangementet i Marbella et yderligere nøk op med Rally Ascari, hvor vi indtager de sydspanske veje med udvalgte stop i charmerende landsbyer.

Ascari-banens knastørre asfalt består af 26 nøje afstemte sving, der sammen med velvalgte chikaner og lækre stræk, udgør de 5425 udfordrende længdemeter i kuperet terræn. Ascari-banen er normalt lukket for offentligheden, men FORMULA er medlem - og dermed er du det også.

Ascari Driving Experience er to fantastiske dage i selskab med et yderst professionelt hold, der gør alt, hvad der står i deres magt for at give dig en køreoplevelse af de helt store. Men det er mere end det. Deltagere på Ascari fortæller begejstret om en helt særlig atmosfære, hvor samtlige sanser og detaljergår op i en højere enhed.

Arrangementet har fokus på at udvikle dig som kører på én af verdens bedste baner og under særdeles professionelle og behagelige rammer. Og der er altid tænkt på det hele: Baneleje, instruktion af professionelle racerkørere, teknisk service, fuld forplejning, service og håndtering af racerbiler (ekstra omkostning), hotel og transferservices.

På dag 2. triller vi bilerne ud ad det forjættede lands tonstunge træporte. Med gadedækkene monteret tager offentligheden imod med store smil, mens vi tager på eventyr i vores veltilrettelagte rally. Nu handler det om andet end fart. Med den foregåendes dags intense oplevelser siddende i kroppen løftes blikket en anelse på de snoede veje mens det smukke og vilde landskab, som ligger ganske
tæt på Ascari-banen, åbner sig.

__________________________________________________________________

 

Hvorfor skal jeg deltage i Ascari Driving Experience?
Udover du gerne vil lære din bil at 100% kende og udvikle dig selv som kører under de bedste forhold, der overhovedet er mulige, har vores Ascari Driving Experience opnået nærmest ikonisk status. Rent faktisk bliver forhandlere over hele verden sendt på studietur til dette FORMULA arrangement for at lære, hvordan man skruer et kørekursus sammen, når det skal være ganske særligt.

Forslag til flyafgange:
10/9 – CPH -> Malaga: 11:15 - 14:55 (Fly nr. 3672)
13/9 – Malaga -> CPH: 15:45 – 19:25 (Fly nr. 5072)

 

EVENT

Ascari Driving Experience
STED Marbella, Spanien
DATO Den 10. – 13. september
PRIS DKKK 49.995,- (alle priser er inkl. moms)
SÆRLIGT Transport af egen bil: Pris: DKK 24.995,-
Helikoptershuttle til Ascari to dage: Pris: DKK 17.995,-
Alle (hurtige) bilmærker er velkomne – racere såvel som gadebiler.
Events